Masterstudent i jobb som renholder

I et av mine tidligere jobb-steder var det en mann som jobbet som renholder. Han var utrolig flink i sitt arbeid og alltid høflig og blid. En dag da jeg kom til å utveksle info med han, fikk jeg vite at han studerer til mastergrad på universitetet i Oslo. Og har renholdsjobb for å betale sine utgifter. Det fikk meg til å tenke på de utallige flerkulturelle i Norge som er overkvalifisert for sitt arbeid. Disse har kanskje ikke fått godkjent sin kompetanse fra utlandet. Og fortsetter i lavstående jobber for å kunne brødfø sin familie. Tenk hvilket inntektstap dette er for Norge og for de yrkene de representerer. Noe å tenke på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s