Er det bare en million ensomme i Norge?

Det finnes omtrent en million nordmenn som bor alene ifølge SSB. Det tilsvarer hvert 5 menneske. Vi mennesker kan ofte forstå noe feil basert på lite info eller uten å tenke kritisk. Det er meget sannsynlig at flere av de som bor alene er ensomme. Men det er også mulig at siden de bor for seg selv så tar de ekstra ansvar for å få seg sosial kontakt med andre. Og på den andre siden kan en leve i en familie på fem og likevel føle seg ensom. Fordi en ikke har gjort nok for å bli kjent med andre som har like interesser. Dersom dette er tilfellet kan det hende at mange flere enn 1 million alene i Norge. Selv om de tilsynelatende er med andre ofte. Det å ta ansvar for å bli kjent med andre, stifte vennskap bør ikke glemmes. Det gjør livet morsomt og spennende å være med likesinnede. Det kan sammenlignes med det å ha omsorg for seg selv. Og det ansvaret håper jeg enhver ønsker å ta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s