Mannfolk med masker

Solen går ned kl 16 nå til dags. Etter det er det mørkt. Så mørkt at en kvinne / jente som går hjem på den tiden kan føle mørket som ubehagelig. Det som nå er en konsekvens av pandemien er at de fleste folk hun møter på veien har på sorte masker. De som idag bruker masker, om de hadde brukt niqab så hadde de møtt på hets. Idag blir muslimer møtt med hets om de ikke bruker masker. De mørke gåturene hjem sent på kvelden kan umulig være trygge. Dersom verden er utryggere med kvinner med niqab. Så er den ivertfall utryggere med mannfolk med masker. Hvordan skal en kunne gi opplysninger om utseende dersom en opplever noe kriminelt? Pandemien har fått oss til å indirekte akseptere det vi før så som problematisk. Kanskje vår Skaper prøver å lære oss noe?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s