Nyansene om tilliten til politiet må fremlegges

Hva er feil med befolkningen? Har den blitt rasistisk? 79% av befolkningen sier at de har høy tillit til politiet. Her er vel respondentene bare norske? Er det gjort noe undersøkelse på hva innvandrere mener om politiet? Ja de samme innvandrerne politiet bruker umåtelig med ressurser for å stoppe fra å bruke narkotiske midler, når hovedvekten av de som bruker mest narkotiske midler er ungdommer i Oslo vest. Er det dette rettsorganet dere har tillit til? Hvor mye tillit tror dere innvandrerungdom som blir stoppet ofte på gata uten å ha gjort noe galt, har til politiet? Hva med søsknene til disse ungdommene. Hva tenker de om politiet når de hører sine søsken fortelle om de urettferdige konfrontasjonene med politi. Nei jeg tror at denne undersøkelsen får ikke med seg nyansene om hva innvandrere mener om politiet. For ja det bør diskuteres. Og realiteten Benedicte Bjørnland bør fremlegges.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s