Image-arbeid til Erna

Har flere av dere lagt merke til dette her? At uansett hvor negativ sak det er om regjeringen, så er bilde til saken, at de har på dyre klær og smiler. Når partifeller fra andre partier kritiserer regjeringen, henviser de til en avis link med et positivt bilde av statsråden. Men tenk at de som skal ta bilde til hver sak i avisen og plassere den til hver sak, er nok en ansatt som kun jobber med bilder og redigering. Tenk om disse menneskene var influert av bekjentskap som er på regjeringens side av folk som ønsker at regjeringen skal overleve. Dermed lager de og deler de kun positive bilder av statsråden uansett hvor negativ saken er. Jeg er redd for at flere av stemmegivere lar seg bli påvirket av trynefaktor, til at de blir positive til regjeringen pga de dyre klærne og positive settingen i bildene. Den fotografen som er ansatt i hver avis og medium, kan jo drive med egen politikkpåvirkning via bildene og øyeblikkene. Kanskje dette er deler av det Jonas Gahr Støre henviste til når han sa at regjeringen har monopol på informasjonen. At det gjelder bilder også. Dersom de som tar bilder er nøkkelpersoner i hver medie og har mulighet for å påvirke folks oppfatning. Og innflytelsesrike folk hjelper sine egne hjelpere å bli ansatt der, kan dette være en måte å indirekte manipulere seeme/leserne. Hva tenker dere?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s