Tør menn å gråte?

Hvorfor synes mange menn det er flaut å gråte foran andre? Mange menn er redd for å vise sine følelser. Mange menn går på do for å gråte ut. De har heller ikke lært av sine fedre. At en skal lære seg selvinnsikt i hva en føler. Og kunne greie å vise det. Ivertfall til de nærmeste. Både for sin egen del, slik at de kan hjelpe seg selv. Og også slik at andre kan støtte de, med det de har til rådighet. Slik at hver følelse de viser ikke alltid er sinne. Men dypt inne er det egentlig redsel de føler. Dersom det er sant at det er en svakhet å vise at man er rørt til tårer pga noe positivt eller negativt. Hvorfor gråt Profeten
Muhammad (fred være med han) så mye åpenlyst? Han viste med sitt liv. at det er styrke i å tilgi noen som har gjort en urett. Profeten (fvmh) gråt så mye at ofte ble skjegget hans helt våt med tårer. Han la ikke skjul på sin bekymring for andre i samfunnet. Han praktiserte medmenneskelighet. Han brydde seg om alle i samfunnet. Ikke bare muslimene. Profeten (fvmh) er kåret til den mest innflytelsesrike mennesket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s