Stort behov for muslimske fosterhjem

Muslimske barn som havner i barnevernet blir ofte plassert i hjem som ikke deler deres tro. Dermed mister fosterhjemsbarna endel av sin identitet. Vi trenger flere muslimer som kunne åpnet sitt hjem for disse barna. Slik at barna får en muslimsk oppdragelse. Profeten ‎ﷺ har sagt at de som oppfostrer et barn er like nær han på dommens dag som to fingre er nær hverandre. Det er i Islam en stor belønning for dette. Islam sier også at Allah hjelper deg så lenge du hjelper dine muslimske brødre og søstre. Tenk deg selv, dersom dine barn var i vanskeligheter. Da hadde du ønsket at noen hjalp deg. På samme måte har noen foreldre mistet foreldreretten til barna sine. Disse barna vil miste sin tro og kultur dersom de flytter inn i et vanlig norsk hjem. Hjelp de. Det er Profeten fred være med han sin sunnah å ønske for din bror det du ønsker for deg selv. Så hvis dere er et ressurssterk ektepar, så vær så snill og hjelp med å tilby et fosterhjem. Det gode en gjør kommer tilbake. Det blir som en pågående veldedighet som ikke stopper. Bruk dine ressurser og hjelp andre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s