Hvordan hedres Harald Hårfagre i Norge?

I kristiansand brente SIAN en koran. (Leses et par ganger for å forstå verdi av hellighet i norge) Politiet burde fått boten på 14000 siden de ikke gjorde jobben sin korrekt. Norge har ikke respekt for hellighet. Og det er et problem. Nesten ingen fra de muslimske moskeene har nevnt dette. Kanskje pga de er redde for represalier. Etter at Tyrkia fordømte koranbrenningen. Og etter at pakistansk ambassadør ble kalt inn til Imran Khan for å redegjøre for det. Etter det. Kom Islamsk råd norge med en offentlig fordømmelse av handlingen. Er vi muslimer blitt så vant til dette, verden over, at vi ikke følte behov for å protestere? Hvordan skal vi muslimer møte forståelse for hellighet i norge, når logoen til Oslo kommune harald hårfagre er på kom-lokken til kloakken i oslos gater. Slik hedrer norge sine helter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s