Er det en stigma om skam for å søke hjelp?

Når vi hører en jente eller kvinne rope «hjelp» blir de som hører skrikene redde og skynder seg for å hjelpe. Men har vi noen gang hørt gutter eller menn skrike for å få hjelp på samme vis? Hvis menn hadde skreket hadde kanskje andre trodd de var de skyldige pga deres sterke/ høye stemmer. Hvorfor? Hadde de ikke fått hjelp om de spurte om det? Hva om de hadde ropt for hjelp igjen og igjen? Er de svake da? Eller er de egentlig sterke siden de tar ansvar for egen sikkerhet? Er det en stigma om skam for menn (gutter) som søker hjelp?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s