Kjære pakistanere ikke la deres stemmer bli «kjøpt» av pakistanske høyre-politikere

Det har vært endel høyre-politikere (også av pakistansk) opprinnelse som har vært i moskeer i Oslo. For å hanke inn stemmer. Ved å gi lovnader – ønsker høyre politikere å kjøpe stemmer. Ved å arrangere sammenkomster og diverse har høyrepolitikere gjort dette i flere år. Og se hva som er resultatet. En høyre-regjering over nesten to perioder, som har gjort livet vanskeligere for muslimer i norge. Større forskjeller. Utryggere for ungdommer å ferdes ute. Mer hat mot annerledeshet. Min bønn til pakistanske muslimer er, «vær så snill, ikke la deres stemme bli ‘kjøpt’ av pakistanske høyre-politikeres lovnader. Dersom de faktisk ønsket å gjøre noe for pakistanere, så hadde de ikke latt denne høyre/frp regjering gjøre norge et verre sted for alle muslimer. De hadde ikke ønske å hjelpe muslimer. Og nå bruker høyre/frp sin handlingsplan mot muslimhets, som en valgkamp-sak. Se igjennom de falske intensjonene til pakistanske høyre-politikere. Og husk. At politikk handler ikke om person (etnisitet). Politikk handler om «hvordan» goder, byrder, verdier vi skal ha i norge. Ikke la «bekjente» kjøpe deres stemmer. Tenk at deres barn / ungdommer vil ikke sette pris på at dere gir blaffen i klima. Når de blir store nok til å forstå hvordan klimakrisen sin ødeleggelser har startet. «Vær så snill, ikke selg deres stemmer denne gangen». En skattelettelse for rikinger vil ikke redusere klimakrisen. Dersom vi bruker all tid på å debattere bompenger, og dermed ikke får «tid» til viktigere debatter, får vi aldri løst de viktige politiske sakene for nordmenn og hele norge. Og påvirke verden i riktigere retning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s