Ikke bedøv dine følelser i «rus»

Når det blir utviklet et nytt produkt og det skal lanseres. så vil utvikler / promotere komme med info hvorfor nettopp du trenger dette produktet. Uansett om det gjelder en mobil, en bil eller en annen ting/ tang. Det er for å få flere kunder for dette segmentet. På samme måte vil de som selger narkotika til andre, prøve å komme i kontakt med folk rike, fattige, gamle, unge etc for å promotere det de skal selge. De første ganger blir det kanskje delt ut gratis. Når behovet oppstår siden det ga en (falsk) «glede» følelse, så tenker ungdommen dette hjalp. I realiteten så vil narkotikum virke som en fugl som stikker hode i sanden. Du vil ha problemer, men rusen gjør at det ikke «merkes/føles» så ille. Det samme gjelder også sex. Hvordan blir noen avhengig av det? Det må jo være noen som har «brukt» de i en periode. Nå er behovet for å få sex der. Så hva gør en da? Begynner å få det / ta det / stjele det på et annet vis? Ingen avhengighet på narkotika, rus eller alkohol hjelper å takle problemer i livet. For å løse de må en lære seg viktige / riktige måter å ha en balanse mellom å skape takknemlighet i gode tider i livet og tålmod i vanskelige tider.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s