Høy inntekt manifesterer seg også på matbordet

Dersom usunne middagsalternativer er rimeligere enn sunne middagsalternativer, er det mulig at sunnheten blir bestemt av lommeboken. Jeg tenker først og fremst bør pris på økologisk frukt og grønnsaker subsidieres. Slik at det blir det første alternative til alle husholdninger, uansett bakgrunn. Hva mat en velger har ofte sammenheng med inntekten. De som allerede har høy inntekt har ganske sikkert høy levestandard. Også på matbordet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s