Valget mellom forsvarsbudsjett og amerikaners levekår

Ifølge avisen dagens næringsliv fra februar 2018 brukte USA 5.6 milliarder på forsvarsbudsjettet sitt. Det var en økning på 16% fra forrige forsvarsbudsjett. Dersom Presidenten heller brukte disse pengene til innbyggerne i landet sitt, hadde sikkert flere hatt det bedre idag. Situasjonen er istedet det at flere har det mye verre. Folk som tar utdannelse må ta opp store lån for å betale for det. Og får senere betalingsproblemer. Lederne i multimillionær-firmaer har ekstremt høye lederlønninger, mens arbeiderne deres har en lønn det er vanskelig å leve av. De som har dårlig råd utsetter nødvendige lege-besøk. Og flere livsviktige medisiner finnes ikke på markedet siden farmasøytfirmaene ikke vil tilby det de ikke tjener å produsere og selge, Grådighetskultur til de rike, gjør at de vanlige amerikanerne har det tøft i sin hverdag. Jeg har troen på Bernie Sanders. En utrolig ydmyk leder. Med en plan for USA, En plan for folket. En plan som vil hjelpe USA sin befolkning ut av disse probleme. Med vekt på å gi amerikaneme et verdig liv, en lønn å leve av, gratis lege, gratis skole, tidligere lån på utdannelse slettet, Og mer lønn til lærerne. Jeg håper Bernie vinner Presidentskapet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s