Foruten Utropstegn

Det er helt merkelig men når man har liten tålmodighet noen dager så er det de minste ting som kan få en til å tikke. Noen ganger er det de små detaljene. For min del så blir jeg litt , Okey, ehm veeeldig irritert 😉 når noen skriver utropstegn på steder da det ikke er nødvendig. Det er utrolig mange som gjør det, har jeg merket. Å komme frem til en forhistorie for hvorfor det er så mange som bruker utropstegn er det ikke. Men dog prøver jeg så godt å unngå å bruke det helt, dersom det ikke er helt nødvendig. Min oppfatning av en setning som slutter med utropstegn er at : her er noen sint, eller ikke i et godt humør? Tro meg det får meg til å undre. Hehe kanskje ” maybe this is beyond my time and im to old to understand it 😉 im not sure 😉 Bare en liten merknad fra min side..

En annen ting jeg også lurer på er alle punktumene som kommer etter en setning? Hva er det det betyr? Er det positivt eller negativt ment. Jeg har fortsatt ikke forstått det. Det er spørs om jeg noen gang vil forstå hvordan jeg skal tolke det. For min del skulle ønske folk kunne være helt klare med hva de mente og ikke komme med for mange indirekte beskjeder. Da jeg som sikkert mange andre, ikke har like lett for å forstå hensikten, eller hva de mener, noe som ikke er en like god følelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s