Russefeiring 1998 :)

Det er noen få høydepuntker fra min russetid som jeg gjerne vil dele, som var veldig morsomme, spesielt nå som jeg tenker tilbake på det. Selv om man er muslim så kan man feire med måte. Meningen er at man er glad for å bli ferdig på skolen og legge den tiden bak seg, og endelig bli voksen. Though I still act like a child sometimes 😉 hehe.

En gang ble vennegjengen enig om at vi skulle sitte på et tre fra klokken 04 om morgenen til 08 om morgenen. Så jeg ble kjørt av broren min til venninna mi sitt hus, hvor de hadde trær i hagen. Vi hadde med oss litt godteri, men så ble de fleste tørste og ville ha litt vann å drikke, så de gikk fra treet. Jeg var den eneste som ble igjen. De kom tilbake med litt mat. Så jeg ertet dem om at dem egentlig ikke fortjente å ha en pinne fra treet på lua si 😉

En annen gang dro vi til byen og spørte flere busser om vi kunne få fortelle hvilken stasjon som kom next. Etter å ha spurt flere busser, fikk vi endelig lov av en buss. Det var buss 37 som kjørte via grønland til helsfyr. Vi stod ved bussjåføren og han tok og ga oss mikrofonen. Min tur kom til slutt og det var politistasjonen. Og så naiv som jeg var /er 😉 hehe, så sa jeg at jeg håper ingen skal til politiet, får da har dere gjordt noe galt:)

En annen gang spiste jeg en hel hubba bubba pakke i timen og spurte læreren om å hjelpe meg om noe. Jeg fikk ikke sagt så mye 😉

Vi hadde også en telefonboks ved skolen og vennegjengen drakk opp en 1 liters flaske i telefonboksen hver på kort tid, for at vi skulle få en kork i lua.

En annen gang gikk jeg og en venninne med en død fisk på pinne nedover karl johan og sa “jeg skjønner ikke hva som er galt med fisken min?” og lignende. Det var egentlig ganske flaut. Vi fisket også i en komlokk i karl johan, som vi fikk en fisk i lua for. Men den ble spist opp av niesa mi 😉 Som dere ser, er bare midten igjen. 😉

Russekortet mitt ble kåret som en av de dårligste russekortene, siden det ikke var frekt nok. Og jeg tok meg ikke nær av det 😉 jeg husker ikke helt hva jeg sa, men nerden som jeg var, så mente jeg at når jeg rydder rommet mitt, så feier jeg blikket over rommet. Jeg synes i ettertid at den var fortsatt ganske kjedelig. Sannheten måtte komme ut og jeg gjør det fortsatt 😉

Alhamdolillah det var en god tid. Jeg håper de som er russ nå, feirer russetiden med måte, jamfør mine eksempler, det er fult mulig:)
Vi var veldig heldige med være på 17. mai, håper russ 2011 også er det 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s