sick and tired of it dot com

Hvorfor tror så mange mennesker at de har en menneskerett til å uttale seg om en annen person? Det er ikke sikkert den andre personen er interessert i å høre den 1.million-ente-meningen til en forbigående person som skal fortelle noe om hvorfor han bør gjøre noe, eller hvorfor han bør slutte med noe. Kan de ikke heller tenke på seg selv, før de heller skal finne hundre feil i andre. Det finnes ikke et eneste feilfritt menneske i denne verden. Vi mennesker har mye å strebe etter. Dersom det er noen der ute som er keen på å finne den riktige veien og prøver å gjøre sitt beste i enhver situasjon, så vær så snill, dersom du ikke har noe positivt å komme med så ikke si noe. La han/henne heller finne ut av det selv. Allah sab ko hidayat ata karein. Ameen summa ameen.

Og til alle dere som har mye positivt å komme med, noen ganger en klapp på skulderen, andre ganger motiverende ord.
It means a lot:) You know who you are:) Live and let live in peace.. And for all the people whom think they can get away with being evil, Allah sab kuch dekh raha hain. Allah insaaf karnein wala Hain. Joh aaj mushkhil mein hain, unka kal acha waqt aasakta hain, and the other way around.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s