Mammas liv var khidmah for andre

Hva er en mor for et menneske? For meg var min mor hele verden. Min største støttespiller og kritiker. Hvis det var noen som ønsket at jeg skulle oppnå suksess, så var det min mor. Pappa hadde ikke vært den samme uten mamma. I januar i år, etter mye sykdom har hun vendt tilbake til Allah.

Min mamma har brukt hele livet sitt på khidmah for andre. Min mormor døde som shaheed av en folkesykdom kalt haaza da mamma var kun et barn. Hun fikk raskt voksenrollen som barn og måtte oppfostre sine søsken. Det var harde tider og alle i hennes krets var ikke gode mot henne. Når hun giftet seg tok hun vare på hele familien til pappa. Hun ga spesielt stor støtte til brødrene til pappa. De hadde ikke vært der de er idag, om det ikke var for henne. Når mamma selv fikk barn, handlet alt om å sørge for at vi hadde alt vi trengte. Hun begynte å jobbe fra da jeg var liten. Og har ikke tatt fri fra jobben en eneste dag. Hun møtte opp på jobben uansett. Sånn er det når en er selvstendig næringsdrivende. En kan ikke ta fri. Min mor var veldig glad i å gjøre khidmah. Å tjene penger så barna hennes kunne få utdannelse og bli økonomisk uavhengig. Det var hennes mål. Idag når jeg ser tilbake ser jeg hvor glad hun var i oss og alle rundt seg. Hvor snakkesalig hun var. Hvor mye hun gjorde alt for andre men ikke tenkte på seg selv. Hun var glad i oss og høyt elsket av oss.

Det er umulig å gjøre for henne alt det hun har gjort for meg. Alle øyeblikk i livet mitt med henne, jeg vil aldri kunne tilbakebetale det. Jeg gjør dua at må Allah gi henne høyeste paradiset, akseptere henne som shaheed og gjøre hennes grav til paradiset, og gjøre at vi er sadqah jariya for henne aamen.

Jeg ønsker å samle inn penger for å bygge vannbrønn for henne. Vann er den beste form for sadqa. Vi trenger ca 15000kr. Håper at dere som leser dette kan støtte spleisen og hjelpe oss å nå målet. Gode gjerninger i ramadan har høy belønning. Her er link til hennes innsamling : https://spleis.no/project/314441 Må Allah akseptere dette fra oss i denne velsignede måneden, og tilgi oss våre feil aamen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s