Innrigning til Politiets nødsentral

Politiets nødsentral 112 får stadig inn innringere som behøver deres hjelp. Politiet rykker ut. Og forholder seg til informasjon fra innringer. Det er godt mulig at innringer «pynter» informasjon for nødsentral ved innringning. Politi-enhet kan ikke bruke mye tid på å evaluere alt. Slik at dersom tyven er mørk i huden med treningsbag i armen og stedet er tøyen. Så vil det passe for flesteparten av de som er i området. Slik at flere blir muligens stoppet av politiet. Politiforum har delt artikkel om hvorvidt etikken til politiet er berettiget når ungdommer snakker om politiets tøffe behandling. I den artikkelen ble det skrevet at politiet jobber innenfor regelverket. Men etter de siste månedene, tror jeg den artikkelen må re-evalueres. Ungdommer på tøyen, synes de ble unødig stanset av politiet. Politiet kan være ganske røff i sin behandling. Selv om de møter på ungdom. Om vi husker hendelsen på bogerud ferskt i minnet. Politiet tar falsk Innrigning alvorlig. Men dersom den som ringer inn er sterkt fremmedfiendlig og pynter innrigningen sin deretter. Hvordan skal politiet ivareta nøytralitetsprinsippet. I USA er det sterkt fremmedhat blant befolkningen. Og det gjenspeiler seg i befolkningen når de ringer 911. Og fremmedhatet gjenspeiler seg i hvordan politiet behandler de som er mørkhudede. Hva kan politiet gjøre selv, for å hindre en slik utvikling i norge?
Hva kan politikerne og myndighetene gjøre for å hindre en slik fremmedhat i politi-enheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s