Redd et tre – Redd et liv

Det er ikke bare leger som redder liv. Det er ikke bare advokater som redder liv. Det er ikke bare politifolk som redder liv. Det er ikke bare ambulanse-ansatte som redder liv. Til og med de som strør salt og steiner på veien, redder hundrevis av liv på vinteren. Deres jobb har nok en ugunstig tid. Siden den starter oftest på natten. Men hva hadde vi gjort om veien var såpeglatt, og vi måtte ut? Så enkelt er det å redde liv. Noen redder liv ved å smile og være sjenerøse. Andre redder liv fordi de får mer penger for det. Uansett hva som er årsaken. Så vær takknemlig for at du eller noen blant de 7,8 milliardene av mennesker på jorden, er av flertallet av de som redder liv. Fordi ellers hadde, de fleste av oss, vært døde til nå. Og det i seg selv, er jo å feire hver eneste dag. At vi overlever hver dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s