Norge i rødt hvitt og blått


Mange mener at muslimer er så underdanige siden de underkaster seg Allah ‘s lover. Men må ikke borgere i Norge underkaste seg grunnloven? Dersom folk bryter norske lover, vil de ikke havne i fengsel? Loven om ytringsfrihet, gir mindre begrensninger enn hva kapittel 49 i Quran sier om ytringsfrihet mellom muslimer. Fordi Islam gir ære mye verdi. En statsminister som Erna, som kan selge vekk NSB pga lønnsomhet. Eller slutte med objektsikring av offentlige steder. Hva slags objekt-sikring vil Erna gi til en muslimsk pakistansk kvinne som er opptatt av etikk i samfunnet? Det er ivertfall ikke på dagsorden til Erna-regjering hvor flere av hennes regjeringssamarbeidere hetser muslimske politikere, for å undertrykke de med (roti, kapada, makan) slik at de ikke kan prate om sin politiske overbevisning. Fordi da vil jo Erna-regiering, miste oppslutning.
Hvilke norske verdier sier at politikken i Norge skal bestemmes av 10% av befolkningen med million-omsetninger? Hvis de skal vinne valget pga penger de har hjulpet Erna (FRP med reklamer). Så kan resten av 90% av
5,2 millioner stemme for de som ikke ønsker en elite-politikk, som støtter kun de som har millioner på kontoen. I dette kommune-valget, håper jeg at norske borgere stemmer for hele det norske landet, og ikke for de som jobber for å gi rike millioner i skattelettelser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s