Erna-regjering stille om feil i lagring av atomavfall

Hver gang det er snakk om fare for radioaktivt utslipp har regjeringen sagt at de er redde for at Russland er de som setter norge i fare pga reaktorer hos de. Ved å skylde på et land utenfor Norge, har regjeringen hysjet ned, hva som har foregått på vår egen jord, i Søndre Høland, ikke langt unna Oslo. Der har statens strålevern avdekket brudd på oppbevaring av atomavfall. Ingen fra regjeringen har gått ut og kommentert det. Ingen. Istedet har vi fitt melding fra kommunen vår, og hele norges kommuner, at det vil være jod tabletter til salgs pga fare for radioaktivt utslipp i fremtiden, fra november måned. I tønnene til radioaktivt avfall, var det fylt mer enn det som er lovlig. Dette er alvorlig brudd. Helseskadelig. Og ingen fra Høyre eller Frp har tatt ansvar for det. Eller ansvar for hva de vil gjøre for det fremover i tid. Eller analysert og gitt oss info om «hvor» farlig det er for oss. Regjeringen prøver å finne syndebukker utenlands. Men innenfor deres eget land viser de manglende ledelse, og manglenge ansvar for det som har hendt muligens pga deres manglende evne til å styre. Denne saken om atomavfallsdeponi ble nevnt i en lokal avis 31. Oktober. Idag er det desember. Har dere andre hørt noe? Sikkert ikke. Høyre og Frp er jo så flinke til å hysje ned deres manglende evne til å ta vare på landet vårt. Så de forstår at de dermed vil miste velgere. Det skulle bare mangle. Vi trenger en regjering som bryr seg om landet vårt og dets innbyggere.
Vår helse. Og vår sikkerhet. Ikke slike ledere som bryr seg om sine lønninger og status av å være ministre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s