Doping Forbedrer Ikke Din Taqwa 

Det er ikke bare kvinner som er opptatt av sitt utseende. Mange menn tror fortsatt at de må ha en perfekt kropp for å finne den riktige kvinnen i sitt liv. Menn blir målt utifra utseende. Det er derfor det ikke er rart om noen tyr til doping. Selv om de langsiktige negative virkningene ødelegger livene deres. 

Respekter Menn

Islam sier at man ikke skal objektifisere verken mann eller kvinne basert på deres utseende. Dersom man ønsker å få vite mer om andre, finn ut mer om deres karakter. Uansett hvor store muskler en mann har, eller kjekt utseende, så vil han ikke greie å forbli gift med sin kone om han har lite taqwa. Derfor er det viktig å jobbe for velvære og se og føle seg bra, men ikke bli sykelig opptatt av det. Til syvende og sist, vil et ektepar med god taqwa ha større sjanse for at ekteskapet varer livet ut, enn om de ser ut som modeller begge to. Ya Allah, hjelp oss å ikke basere våre meninger om andre basert på kvaliteter som utseende. Hjelp oss å forbedre våre indre kvaliteter for alltid. Og bruke riktige verdier som grunnlag når vi velger en ektefelle. Aamen 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s