Hvorfor er det viktig at DU stemmer :)

Logo-roed_profile_elementVi er mange muslimer i norge. Dersom alle velger å stemme kan VI bestemme hvem som sitter og styrer det landet vi bor i. Ja det landet som nå har sagt nei til niqab på skolen. Hvorfor? Fordi det ikke er nok muslimer i partiene. Fordi vi muslimer ikke bryr oss, blir våre meninger ikke tatt til hensyn. Hvis partiene forstår at vi er en stor gruppe og ønsker “det” eller “det”, vil de prøve å gi oss “det”, ellers mister de retten til å vinne. Det som er så dumt er at folk ser på egen gevinst istedet for samfunnets gevinst. VI må få flere folk som er ordentlig muslimer inn i partiene slik at de kan stå og forklare hva vi ønsker og/eller ikke ønsker. Dersom FRP kommer til makten kan det hende de banner hijab på skolen. F eks. Hva gjør vi da. Det hjelper ikke å gråte etterpå når løpet er kjørt. Man må vise handling når de spør din mening. VI er sterke om vi står sammen. Greier de å splitte oss, ja da har vi et problem. VI MÅ KJEMPE EN KAMP MED DETTE SAMFUNNET FOR VÅRE RETTIGHETER. og det får vi ikke til ved å ikke stemme.

Bare et spm, dersom din mor havner i fengsel siden hun bruker hijab, vil du be til Allah for at hun skal slippe løs, eller vil du gå til en advokat for å gjøre en sak mot staten (eller lignende) for at hun skal slippe løs? Du skjønner kanskje ikke men den advokaten kan være sendt fra Allah for å hjelpe deg i det øyeblikket, selv om han jobber i staten (eventuelt andre steder) og ikke er muslim. Når man synker i havet ber Allah om å hjelpe, så kommer det et skip og spør om du vil komme ombord?, sier du nei, jeg venter på Allah, jeg. Absurd, tro meg du vil ta imot den hjelpen du kan få, når du får den, siden muligens har Allah sendt noen for å hjelpe deg, ikke sant?

Allah vil ikke at vi skal gjøre dua uten å handle på hans vakre ord. For å få til en endring så må vi støtte de partiene som er noe bedre enn de værste. Ingen for alt servert i fanget. da hadde vi ikke trengt å jobbe. Men Allah sier ja du skal få mat på bordet men gå ut og jobb, ingen som setter det utenfor døra hver morgen. Det er parti som FRP som brygger breivikere, ikke Arbeiderpartiet. Det er FRP`ere som snakker stygt om islam og vil forby både det ene og det andre. Det er FRP som snakker nedsettende om muslimer, ikke arbeiderpartiet. Årsaken til at bønnerom ikke ble tillat var ikke nødvendigvis at høyre er imot det, men det var fordi FRP presset høyre ellers ville de ikke samarbeide med dem.TRO meg oppskriften Høyre pluss FRP regjering vil destruere samfunnet. Høyre snakker om jeg-mennesket. Mens arbeiderpartiet snakker om vi-mennesket og samfunnet vi lever i, hvilke goder vi skal ha som et samfunn. Tenker jeg. Tror ikke det finnes noe fasit. Men jeg råder alle til å ikke kaste bort stemmene sine, men å stemme på det partiet som er mest islamvennlig, eller ivertfall bedre enn verstingene. Vi må tenke på samfunnet vi lever i. Unnskyld meg men bare egoister vil stemme på høyre. De som bryr seg om sin bror stemmer rødt.

Enhver norsk muslim sin første prioritet er norge og sin tilværelse i det landet de bor i, neste prioritet er andre land. Dersom jeg ødelegger forholdene i min egen land for å forbedre forholdene i andre land, så vil jeg ikke seinere kunne hjelpe de andre personene. Første prioritet hjelpe meg selv og min situasjon for så å hjelpe andre og andres situasjoner. Dersom jeg i første omgang forverrer min situasjon og gjør meg selv svak så vil jeg i neste runde ikke greie å kunne hjelpe andre.

Frp og høyres politikk vil privatisere forskjellige goder som igjen vil forverre kvaliteten ved tjenestene og gjøre tjenestene dyrere. De vil også undergrave arbeidsrettighetene ved at de ansatte for dårligere betingelser og dårligere arbeidsvern ved oppsigelser, midlertidig ansettelse og de som jobber mindre enn 100%. Dette kommer spesielt til å gå utover kvinner som jobber mindre pga barn og familie. Spesielt vil det gå utover innvandrere siden de allerede har vanskeligheter med å skaffe seg jobb, når de da til slutt har fått jobben, kan sjefen lettere kvitte seg med dem pga av dårligere arbeidsvern, selv om de jobber bra. Mitt råd stem arbeiderpartiet eller sv og meld deg inn i fagforening, in sha Allah.

Stemmeretten er den sjansen vi får til at vår mening blir hørt. Vi må ikke gå glipp av den sjansen. Vi innvandrere har mange stemmer her i landet. Og det vet og utnytter politikerne. Dersom vi samles om et parti, kan det gjøre underverk. VI må ikke vise mistillit, men heller stå ved våre rettigheter og stemme på det partiet som er mest islam-vennlig og for et flerkulturelt samfunn, der de tar vare på storsamfunnet og de godene vi har i et velferdssamfunn. Din stemme er verdifull, mobilisèr flere og få til en positiv utvikling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s