Nulltoleranse for dobbeltmoral!

Noen ganger så kan folk tråkke på andre med vilje kanskje for å se om de vil reagere eller ikke. Men nok for være nok. Vi alle har kjent eller kjenner folk som sier noe annet enn det det gjør eller at de sier forskjellig ting til forskjellige folk avhengig av hvem det er. Folk eksempel at en person har to damer på si og ikke sier det til dem eller prøver å vinne begges gunst. Hvis han tror det er realistisk får han virkelig prøve kaste litt vann over hodet sitt. For ingen mennesker tåler å å dele en person i et forhold. En sahabi fortalte engang at han fell unconscious because a woman came to him and told him that his husband was trying to marry again. When he woke up the people asked why did you go unconscious. The sahabi answered, here is one woman who cant stand that another woman is going to share her place, How is it when Allah subhanwuatalh, when people share others on the same level like He is, how angry is He going to be, and then he fell unconscious again.

Et menneske greier ikke å gjøre ethvert menneske glad, han / hun må velge ut sine loved ones og gjøre alt for å komme godt overens. Hvis en person lyver for å tro at he’s going get away with it, tar han mektig feil. Nok er nok. Inget menneske liker å bli gjort om til gjøn for lenge. Til slutt er det nok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s