The teacher and the student

Jeg har sett etter flere koranskoler på nettet. Men finner ingen spesielle hvor lærer er både kvalifisert og til å stole på. De fleste vil bare få frem sin egen skjulte agenda, istedet for å være opptatt av elevens vel og beste. Hvordan skal man greie å sjekke hvor flink lærer er når de bare fremstår med info selv om hvem de er og hva de kan. Det er ikke enkelt, men jeg skal inshaAllah finne en som jeg kan stole på og en som vil mitt beste. Ameen summa ameen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s