verden-i-blomster-world-in-flowersNestekjærlighet finnes i alle religioner. Være en flott borger, nabo, venn, kollega, medmenneske, familie. Å praktisere medmenneskelighet går på tvers av kultur, religion, kjønn, etniske bakgrunn. Når man viser godhet/omtanke om andre via medmenneskelighet så betyr det som oftest ikke at en er forelsket i det menneske. Det betyr kun at du ønsker at det menneske skal leve et godt liv. Ønske et godt liv til andre, slik som en ønsker for seg selv, viser at vi har et godt hjerte. Å rekke ut en hånd til noen som trenger det, er det som får verden til å gå rundt. Nestekjærlighet og positivitet. Uten dette i et samfunn, hadde det blitt tøft å overleve. Jeg er så takknemlige for at det finnes mange ok mennesker her i verden. 👍

Og du som leser dette er en av dem 🙂